Bedrijven

PROJECTFINANCIERING

Werkbaar werk, duurzame inzetbaarheid, leidinggeven. Deze drie begrippen klinken je vast wel bekend in de oren. Wil je als bedrijf ook inzetten op één of nog beter op meerdere van deze hefbomen? Goed nieuws ! TOFAM Oost-Vlaanderen biedt de nodige ondersteuning om jou op weg te helpen. Maak kennis met één van onze nieuwe initiatieven die wij als loopbaanfonds sinds 1 januari 2021 lanceren: Projectfinanciering.

Meer

Iedereen TEO

Iedereen weet het, de arbeidsmarkt is schaarser dan ooit. En vooral technisch talent is haast onmogelijk te vinden. Geraken uw vacatures niet ingevuld? Dankzij het project “Iedereen TEO” brengen we hier verandering in.

Meer

Open Aanbod

TOFAM Oost-Vlaanderen organiseert opleidingen voor werknemers PC 111 en PC 209. Bekijk het uitgebreid aanbod binnen de diverse domeinen.

Meer

Gratis Opleidingen VDAB

TOFAM Oost-Vlaanderen heeft in 2018 een nieuwe overeenkomst afgesloten met VDAB waardoor ondernemingen uit PC 111 (provincie Oost-Vlaanderen) de mogelijkheid hebben om hun arbeiders gratis opleiding te laten volgen bij VDAB.

Meer

Jobplatform

Heeft u als bedrijf een vacature openstaan? Bent u als werkzoekende op zoek naar een job in de sector van de Metaal & Technologie? Het jobplatform van TOFAM kan u verder op weg helpen.

Meer

Toolbox

Vind hier alle tewerkstellingsmaatregelen van toepassing in de sector van de Metaal & Technologie.

Meer

Opleidingen voor Risicoarbeiders

TOFAM Oost-Vlaanderen ondersteunt tewerkstellingsbeveiligende opleidingsinitiatieven voor arbeiders in de metaalverwerkende bedrijven in Oost-Vlaanderen. TOFAM Oost-Vlaanderen voorziet een financiële tussenkomst in de om- en bijscholingskosten voor risicoarbeiders.

Meer

Stagebegeleiding

TOFAM Oost-Vlaanderen wil met een aantal maatregelen de opleiding en tewerkstelling van kansengroepen en risicowerkzoekenden op de arbeidsmarkt stimuleren.

Meer

Opleidingsprojecten op maat van bedrijven

TOFAM Oost-Vlaanderen is op zoek naar geïnteresseerde bedrijven voor de organisatie van een opleidings- en tewerkstellingsproject op maat van uw bedrijf!

Meer

Ondersteuning outplacementbegeleiding

TOFAM Oost-Vlaanderen komt in belangrijke mate financieel tussen wanneer een professionele outplacementbegeleiding met RiseSmart (voorheen Galilei) wordt opgestart.

Meer

Non-discriminatiecode

De leden van de Raad van Bestuur van TOFAM Oost-Vlaanderen moedigen de bedrijven van de sector paritair comité 111.1&2 in Oost-Vlaanderen aan de volgende non-discriminatiecode op te nemen in hun arbeidsreglement.

Meer

Beroepenfilms

Wil je meer weten over de sector, de deelsectoren en de activiteiten binnen de 'Metaal & Technologie'? De filmpjes van TOFAM tonen het diverse aanbod binnen de sector.

Meer